Friday, 1 June 2012

Together2 Di Pielangbikers AG 1 (Part III)

Sambungan Dari Part I & II....

Acara dah nak bermula.. jom masuk dewan!

Opss.. sebelum aku lupa... antara orang yang berjaya menceriakan AG kiteorang pada haritue ialah gandingan pengacara yang mmg best iaitu bro Zairie dan bro Tom..

Bro Zairie

Bro TomPersembahan pembukaan oleh bro Zairie(emcee utk AG1) dan bro Imran(taikor pb)Antara persembahan2 lain mengikut zon


Selain persembahan terdapat jugak game yang disertai oleh para bikers yang sporting dan juga diselang selikan dengan acara cabutan bertuah.... aku bertuah tak??? tunggu.....
Antara yang bertuah...

Dan yang paling bertuah diantara yang bertuah... bro Tucker! dapat bawak hadiah grand prize iaitu helmet bell ghost rider!
Hadiah grand prize diperagakan sebelum pengumuman dibuat! hu..hu..
Saiz mmg ngam... mcm tau2 je.. hu..hu..


Aku dapat apa?? hu..hu... tuah tak menyebelahi aku hari tue... tapi takpe.. pengalaman manis yang aku dapat hari tue dah membuatkan aku rasa bertuah... chewah!!

Stiker PB edisi khas AG1
Acara terakhir ialah sesi bergamba kenangan!
lepas selesai seisi bergambo bermakna berakhirlah sudah AG Pielang Bikers yang pertama.. aboyNajun angkat tongkat untuk bersiar di sekitar Shah Alam sebelum pulang ke rumah..


Lepas penat mengambil gambar disekitar tasik Shah Alam.. aboyNajun pekena ABC special kat seksyen 2 Shah Alam.. Lebih kurang kui 8.00 mlm. angkat tongkat untuk pulang ke rumah..
Alhamdulillah... mmg berbaloi kiteorang join AG Pielang Bikers yang julung2 kali diadakan... tak sabo nak tunggu tahun depan punye AG hu..hu.. Maaf kerana aku lewat update dalam tongkatmotor nie.. Terima kasih diucapkan kepada ajk2 AG yang bertungkus lumus menjayakan program yang aku kira sangat berjaya... bagi korang yang berminat nak join Pielang Bikers silalah mendaftar di pielangbikers.com satu komuniti bagi menghimpunkan peminat motosikal yang best!

p/s: Terdapat gambar2 yang aku copy daripada pielangbikers.com untuk memeriahkan lagi penceritaan di tongkatmotor. Thanks utk jurugambar terbaik pielang!

No comments:

Post a Comment