Thursday, 31 May 2012

Together2 Di Pielangbikers AG 1 (Part II)

Sambungan dari part I

Lebih Kurang Kui 11.45 kiteorang diarahkan oleh marshall untuk bersiap siaga (cheh cam asko la pulok) untuk angkat tongkat ke Hotel UITM.  Dah semestinya untuk konvoi yang melibatkan motor yang banyak perlula diatur atau pun disusun terlabih dahulu sebelum angkat tongkat..
Lepas semua sudah bersedia... jom angkat tongkat ke Hotel Uitm!


Jom layan video plak..Alhamdulillah.. kui 12.10 kiteorang selamat tongkat motor kat perkarangan Hotel Uitm... lepas siap2 susun motor pi lapor diri kat kaunter urusetia utk amik goodies!

Beratur amik goodies!

Ruangan khas untuk melonggok jaket n helmet..goodies dah dapat, barang2 semua dah longgok... jom masuk dewan!Gimik Pembukaan AG PB yang Pertama!!
Hadiah2 menarik cabutan bertuah menanti bikers.. gitar karen dengan pasu bunga tak termasuk tau hu..hu..

Bacaan doa oleh Ustazganu


Ucapan aluan daripada Ketua Projek AG yang pertama merangkap presiden baru PielangBikers Bro Imran menggantikan Wak Parjo 
Ucapan Presiden PielangBikers iaitu Wak Parjo menerusi talian telefon kerana Wak Parjo tak dapat menghadirkan diri atas urusan kerja. dalam ucapan ini juga Wak Parjo telah menyerahkan tahta Taikor aka Presiden kepada Bro Imran.Acara memotong kek sempena ulang tahun PielangBikers yang pertama cayalah!


Perasmian settle, ucapan settle, potong kek pun settle tibala masa utk makan yiha!!!!
Lepas makan n solat, sementara nak tunggu masuk dewan balik untuk acara persembahan, permainan dan cabutan bertuah aku sempat shoot berapa keping gambar kat luar...

Gambar sekadar hiasan...Siap ada gerai jualan lagi...mmmm bersambung part 3 lah ye..... hu..hu..


2 comments: