Friday, 22 August 2014

Menjengok Kawasaki Z250SL

Salam/Salam Sejahtera...

Fuhhh lama betui aku tak update blog tongkatmotor nie kan..... aku harap korang semua pembaca tongkatmotor sihat sentiasa dan sentiasa di berkati oleh Allah Insyallah....

Oklah nak kongsi sket gambar Kawasaki Z250SL iaitu taruhan terbaru daripada kawasaki. Motor satu piston nie sudah tentu tak dapat menyaingi abangnya iaitu Z250 dan ninja 250. tak silap aku ada kengkawan bikers yang dah memiliki motor ini menyatakan topspeed motor nie ialah 170km/j. bagi aku motosikal ini sesuai digunakan untuk daily ride yang mana nak hupgred daripada skuter or kapcai ke motor yang lagi berkuasa. dari segi kos penyelenggaraan dah tentulah lebih murah memandangkan motor ini hanya menggunakan satu piston. Skang nie aku masih tak nampak kelibat motor nie kat jalanraya. mungkin ada kot nanti.. yang pastinya motor ini akan menjadi saingan kepada model sym T2 dan honda cbr 250. Aku berkesempatan petikgambo motor nie semasa servis pokteh kat Welly Batu Cave.Harga On the Road ialah RM16,800. jom usya gambar...






Perlukan Jurufoto Utk Majlis Perkahwinan Anda? Klik Sini

1 comment:

  1. Tongkat dah stop blogging dah ke? Harap kawan Tongkat yang dah Arwah dicucuri rahmat kehendakNya
    ----------------------------------------------------
    http://blacsoiladventures.weebly.com/

    ReplyDelete